Marktplaats trakteert Nederland op taart

Amsterdam, 28 september 2011 - 

Met het aansnijden van een gigantische taart op station Amsterdam Amstel viert Marktplaats de mijlpaal van 500 miljoen geplaatste advertenties. Alle ingrediĆ«nten voor de taart zijn geleverd door gebruikers van Marktplaats. Zij konden via een speciale actiesite ‘inschrijven’ op de benodigde ingrediĆ«nten. De reuzentaart werd vervolgens gebakken door leerling-koks van het ROC in Amsterdam. Na het aansnijden werden de taartpunten in Amsterdam uitgedeeld en daarna op verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Groningen, Utrecht, Arnhem, Breda en Emmeloord. De taart werd versierd met de 500 miljoenste advertentie; een op afstand bestuurbaar modelvliegtuig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto: Olivier van Duijn; directeur Marktplaats (links), Jos Wassenaar; leraar ROC Amsterdam (rechts)

Foto: Roy Beusker